Πιο επιθετικό το Αλτσχάιμερ για ηλικιωμένους κάτω των 80 ετών
lzheimer.elderly Η εξέλιξη του Αλτσχάιμερ είναι πιο βραδεία στους ανθρώπους άνω των 80 ετών σε σχέση με όσους είναι πιο νέοι, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα...
 
Tips ομορφιάς πριν τον ύπνο!
personal-skin-care

Το πρόσωπο και το σώμα σας έχουν ανάγκη από φροντίδα. Πλέον σημαντική σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περισσότερα...
 
Ο καφές σύμμαχος στην καταπολέμηση του Πάρκινσον;
coffee

Παρά το γεγονός ότι η καφεΐνη έχει τη φήμη ότι δημιουργεί υπερένταση και αϋπνία, τελευταίες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι έχει ελαφρώς θετική επίδραση στη βελτίωση του ελέγχου των κινήσεων στους ασθενείς με νόσο Πάρκινσον!

 

Περισσότερα...
 
Δύο μήλα την ημέρα…τη χοληστερίνη κάνουν πέρα!
eating-an-apple

Τα μήλα «ρίχνουν» τη χοληστερίνη. Η νέα μελέτη Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύει πως μόλις δύο μήλα την ημέρα είναι ικανά να προστατεύσουν τις γυναίκες από την καρδιοπάθεια ελαττώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα τους.

Περισσότερα...
 
Υπέρταση
ypertasi Γράφει ο Μιχάλης Κυριακίδης, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Περισσότερα...
 
Ελαττώστε το αλάτι και αποφύγετε τον καρκίνο!
eating salt

Το πολύ αλάτι επιβαρύνει ιδιαίτερα την υγεία μας: προκαλεί υπέρταση και μπορεί να οδηγήσει σε καρδιοπάθεια και εγκεφαλικό. Παράλληλα έχει σχετιστεί και με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου. Και ο περιορισμός του αλατιού ελαττώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου στο στομάχι!

 

Περισσότερα...
 
Γόνιμες ημέρες…; Πιο σέξι περπάτημα!
Woman-heels

Πότε είναι πιο σέξι το περπάτημα μιας γυναίκας; Όταν βρίσκεται στις γόνιμες μέρες της…. Τελικά ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα μπορεί να πει πολλά σε έναν άνδρα: ακόμα και το πόσο δεκτική είναι στο σεξ!

Περισσότερα...
 
Κίνδυνος κατάθλιψης για τους λάτρεις του ξενυχτιού μπροστά από τηλεόραση και υπολογιστή!
late-night-tv-gizmos-af

Αν σας αρέσει να σας παίρνει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση ή χαζεύοντας στον υπολογιστή, ίσως πρέπει να αλλάξετε συνήθειες. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, κινδυνεύετε με κατάθλιψη…

Περισσότερα...
 
Το κάρυ προλαμβάνει τον διαβήτη;
kari

Το μπαχαρικό κάρυ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη σε άτομα υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με μελέτη από την Ταϊλάνδη.

Περισσότερα...
 
Άγχος και κατάθλιψη = πρόωρος θάνατος
stresseddd

Το άγχος και η κατάθλιψη μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρο θάνατο. Αυτό επιβεβαιώνει τελευταία βρετανική επιστημονική μελέτη για τη σχέση ανάμεσα στα ψυχικά προβλήματα και στον κίνδυνο θανάτου.

Περισσότερα...
 
Πιο «ανθεκτικοί» οι γονείς σε ιούς και μικρόβια!
family1

Γίνετε γονείς για να αποκτήσετε ανοσία σε ιούς και μικρόβια. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν πως παρά το γεγονός ότι οι γονείς κολλάνε συχνότερα από τα παιδιά τους διάφορους ιούς, τελικά νοσούν σπανιότερα, συγκριτικά με εκείνους που δεν έχουν παιδιά.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 133 από 135

All rights reserved by Envelop.gr