Σύμμαχος στην εξωσωματική το ελαιόλαδο!
pregnant-woman1

Το απλό μας, ελληνικό λάδι, το ελαιόλαδο όχι απλά βοηθά στην εξωσωματική αλλά τριπλασιάζει την επιτυχία της!

 

Περισσότερα...
 
Φάτε λιγότερο….και ζήστε περισσότερο!
salad-woman-4

Λιγότερο φαγητό, περισσότερες δεκαετίες ζωής! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Μάλιστα τρώγοντας κατά 40% λιγότερο μπορούμε να επιμηκύνουμε τη ζωή μας κατά τουλάχιστον 20 χρόνια!

Περισσότερα...
 
3 μπανάνες την ημέρα...το εγκεφαλικό κάνουν πέρα!
eat-banana

Κατά 21% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο έχουν όσοι καταναλώνουν τρείς μπανάνες την ημέρα.

Περισσότερα...
 
Περπατήστε και αποφύγετε τον διαβήτη
couple-walking-11

Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερα...
 
Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ;
having sex

Στα 28 τους χρόνια απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ οι γυναίκες, ενώ οι άντρες βρίσκονται στη σούπερ σεξουαλική ηλικία όταν φθάνουν τα 33, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση!

Περισσότερα...
 
50αρηδες φροντίστε το σώμα σας για να…είστε καλοί στο κρεβάτι!
boomer-couple-on-bed

Οι 50αρηδες που αρχίζουν δίαιτα και γυμναστική για να απαλλαγούν από το πάχος της μέσης ηλικίας, έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις στο σεξ σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Περισσότερα...
 
I. Bαρδακαστάνης: Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να αποκτήσουν φωνή
bardakastanis

Την ηγεσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία (International Disability Alliance - IDA) ανέλαβε για πρώτη φορά ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία  (European Disability Forum), ο οποίος, ανέλαβε την θέση του προέδρου της IDA από 1η Ιουλίου και για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρόκειται για την οργάνωση που εκπροσωπεί 1 δις. ατόμων με αναπηρία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ για το 2011.

Περισσότερα...
 
"Πνιγμένος" στα χρεή ο ΕΟΠΥΥ
eopuu Logo Ρεπορτάζ: Ευγένιος Γκράουρ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υπερχρεωμένος Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ο οποίος, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του. O λόγος αυτήν την φορά, αφορά τους συμβεβλημένους γιατρούς με τον Οργανισμό οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον μήνα Μάρτιο μέχρι και σήμερα.

Περισσότερα...
 
Δεν απολαμβάνουν την πρώτη φορά στο κρεβάτι οι Έλληνες
sex in bed

Μόνο ένας στους τρεις Έλληνες απόλαυσε το σεξ την πρώτη φορά! Σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησε μεγάλη εταιρεία προφυλακτικών οι Έλληνες δεν είναι ικανοποιημένοι όταν βρίσκονται για πρώτη φορά με κάποιον/α στο κρεβάτι…

Περισσότερα...
 
Η τσίχλα κάνει κακό στη μνήμη;
eating gum

Το μάσημα της τσίχλας εμποδίζει τα παιδιά να συγκεντρωθούν. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες, οι οποίοι εξέτασαν περισσότερους από 3 χιλιάδες μαθητές.

Περισσότερα...
 
Νέα αποτελεσματικά όπλα για την αντιμετώπιση του καρκίνου
ereuna Επιμέλεια: Ευγένιος Γκράουρ
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 134 από 135

All rights reserved by Envelop.gr