Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ;
having sex

Στα 28 τους χρόνια απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ οι γυναίκες, ενώ οι άντρες βρίσκονται στη σούπερ σεξουαλική ηλικία όταν φθάνουν τα 33, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση!

 

Τα νέα στοιχεία είναι αντίθετα από όσα ήταν γνωστά μέχρι πρόσφατα, ότι δηλαδή οι άντρες φτάνουν στην σεξουαλική κορύφωση στην ηλικία των 18 ετών και οι γυναίκες στα 30.

 

Και τα δύο φύλα, πάντως, φαίνεται να κάνουν το περισσότερο σεξ σε πιο μικρή ηλικία: οι γυναίκες στα 25 τους και οι άντρες στα 29.

 

Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα σεξ δρ Τρέισι Κοξ, «όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, το σεξ βελτιώνεται με την εξάσκηση». «Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως λογικό να απολαμβάνουν οι άντρες περισσότερο το σεξ στα 30 τους παρά στα 18 τους, όταν ουσιαστικά ακόμα το μαθαίνουν».

 

Και συνεχίζει: «Χρειάζεται χρόνος για να μάθει ένας άντρας να έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσής του, αλλά και για να εντρυφήσει στην πολυπλοκότητα της σεξουαλικής πράξης».

 

Και στα δύο φύλα, εξάλλου, «το σεξ γίνεται καλύτερο όταν νιώθουμε καλύτερα με το σώμα μας και πιο άνετα με τον/την σύντροφό μας», προσθέτει. «Και αυτό θέλει χρόνο για να συμβεί».

 

 

All rights reserved by Envelop.gr