«Μόδα» οι πλαστικές επεμβάσεις νεαρών στην Κίνα
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Beautiful-Chinese-Girl2

Οι νέες Κινέζες φαίνεται πως νιώθουν «άσχημες», αφού οι πλαστικές επεμβάσεις προσώπου στην χώρα έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας…

Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα τις μικρές κοπέλες και συγκεκριμένα τις ηλικίες μεταξύ 12 και 16 ετών.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Νοσοκομείο της Σαγκάης, μια στις έξι Κινέζες, ηλικίας 12-16 ετών που κατοικεί σε πόλεις έχει κάνει «κάποιας μορφής δερματοβελτιωτική επέμβαση» στο πρόσωπό της. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο θέμα απασχολεί μία στις δύο μαθήτριες γυμνασίου!

 

Οι 3 στις 5 κοπέλες ζητούν να αλλάξουν την όψη της μύτης τους, αφού συνήθως την βρίσκουν πολύ μικρή. Οι 2 στις 10 νεαρές Κινέζες πιστεύουν ότι το στόμα τους χρειάζεται «κάποιας μορφής επέμβαση».

 

Οι αρχές στην Κίνα εξέδωσαν οδηγίες σχετικά με το σύνηθες πλέον φαινόμενο των πλαστικών επεμβάσεων σε μικρές ηλικίες. Συγκεκριμένα, απαγορεύουν -εκτός από ειδικές περιπτώσεις- τις πλαστικές εγχειρήσεις σε κορίτσια κάτω των 13 ετών, ενώ υποχρεώνουν έναν από τους γονείς να συμφωνεί με γραπτή δήλωσή του στην πλαστική επέμβαση προσώπου της κόρης του και τέλος επιβάλει βαρύ πρόστιμο σε γιατρούς που θα αγνοήσουν αυτούς τους περιορισμούς.

 

All rights reserved by Envelop.gr