Γυναίκες: σεξ VS ψώνια σημειώσατε....
shopping-woman

Τελικά οι γυναίκες δεν είναι απλά φανατικές των αγορών, αλλά κάτι πολύ παραπάνω....Αν νομίζετε ότι προτιμούν να κάνουν σεξ με τον καλύτερο εραστή παρά να βγουν για ψώνια, τότε γελιέστε! 

Φαντάζει απίστευτο και όμως: οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Westminster απέδειξαν ότι τα ψώνια των γυναικών, είτε αφορούν super market, είτε ρούχα και καλλυντικά αλλά και ακόμη την αγορά ενός αυτοκινήτου, προκαλούν στο ασθενές φύλο τον ίδιο ερεθισμό και σεξουαλική διέγερση σαν να ήταν στο κρεβάτι με τον καλύτερο εραστή του κόσμου! 


Τα αποτελέσματα των μελετών αφορούν μόλις 50 εθελόντριες, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Οι επιστήμονες παρακολουθούσαν τον εγκέφαλο τους μέσω αξονικής  την ώρα που έκαναν διάφορες δραστηριότητες, όπως το να σερφάρουν στο ίντερνετ, να μιλάνε στο τηλέφωνο, να βλέπουν μια ταινία πορνό και να ψωνίζουν διαδικτυακά.


Αυτό που συμπέραναν λοιπόν είναι πως η συναισθηματική δραστηριότητα του εγκεφάλου των γυναικών όταν έκαναν αγορές ήταν το ίδιο έντονη όσο και όταν έκαναν σεξ! Όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου, η γυναίκα μαγνητίζεται σε δευτερόλεπτα από μια εκρηκτική θέα, όπως για παράδειγμα το τέλειο ζευγάρι παπούτσια που πρόκειται να αγοράσει, αλλά ακριβώς το ίδιο αισθάνεται με το να κάνει σεξ!

 

All rights reserved by Envelop.gr