Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες μετά το σεξ!
sex-donts

Ακόμα και αν το σεξ με τον/την σύντροφό σας είναι καλό, οι συνήθειες που ακολουθείτε αμέσως μετά μπορεί να κάνουν κακό στη σχέση σας. Και όμως υπάρχουν κάποια στάνταρτς που όλοι – αν όχι οι περισσότεροι - έχουν μετά το σεξ και τα οποία μπορεί να «σκοτώσουν» την ερωτική σας ζωή. 

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια μετά το σεξ:

 

1. Όνειρα γλυκά…

Εάν αμέσως μετά το σεξ συνηθίζετε να γυρίζετε πλευρό και να κοιμάστε, αλλάξτε συνήθεια. Σύμφωνα με την έρευνα όταν ο/η σύντροφος κοιμηθεί μετά την σεξουαλική πράξη, δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό  στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.

 

2. Τρέχοντας για μπάνιο

Ο προβληματισμός αφορά κυρίως στους άνδρες, αφού όπως απάντησαν τους ενοχλεί όταν η σύντροφό τους τρέχει αμέσως για μπάνιο μετά την ερωτική συνεύρεση. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ανδρών, τους κουράζει η αναμονή και αποφασίζουν να κοιμηθούν.

 

3. Επιστροφή στη δουλειά

Όσο και αν πρέπει να επιστρέψετε αμέσως σε κάτι που κάνατε στον υπολογιστή σας, να επιστρέψετε στη μελέτη σας ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο για λόγους εργασίας, δεν αρέσει ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες να τους/τις εγκαταλείπετε αμέσως μετά το σεξ. Απολαύστε λίγο χρόνο ακόμα μαζί, με χάδια και φιλιά και επιστρέψτε λίγο αργότερα σε κάποια άλλη δραστηριότητα.

 

4. Μην αλλάζετε δωμάτιο

Ακόμα και αν κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια, όταν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να φύγει, δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση. Αυτή η συνήθεια μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή.  

 

5. Στην κουζίνα ολοταχώς

Αποφύγετε να τρέξετε στην κουζίνα αμέσως μετά το σεξ και να φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Ακόμα και αν πεινούσατε πριν την σεξουαλική πράξη και σας έχει ανοίξει παραπάνω η όρεξη μετά από αυτήν, δεν είναι ότι καλύτερο να στρώσετε αμέσως τραπέζι. Ο/η σύντροφός σας θα πιστέψει ότι δεν απολαύσατε το σεξ ή ακόμη χειρότερα ότι είχατε στο μυαλό σας το φαγητό κατά τη διάρκειά του. 

 

All rights reserved by Envelop.gr