Φωνές και βογκητά για…σεξ που απογειώνει!
noisy sex

Αρκεί και εσείς να το σκεφτείτε….όσο περισσότερος θόρυβος στο σεξ τόσο καλύτερα! Και μην νομίζετε ότι οι αναστεναγμοί και βογκητά είναι «δήθεν», αφού επιστήμονες απέδειξαν ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην απόλαυση και την έντονη έκφραση ικανοποίησης! 

Θορυβώδες σεξ = καλύτερη ερωτική ζωή. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Λιντς, οι οποίοι απέδειξαν πως οι δυνατές φωνές οδηγούν σε περισσότερη ικανοποίηση.

 

Οι ερευνητές ζήτησαν από εθελόντριες να καταγράψουν τους θορύβους που κάνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

 

Αν και 2 στις 3 γυναίκες είπαν ότι πολλές φορές υπερβάλλουν  προκειμένου να βοηθήσουν το σύντροφό τους να φτάσει σε οργασμό, το 71% δήλωσε πως φωνάζουν στο σεξ.

 

Παράλληλα οι άνδρες δήλωσαν ότι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ όταν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ακούνε τις δυνατές φωνές των παρτενέρ τους.

 

Εάν θέλετε λοιπόν καλύτερο και πιο παθιασμένο σεξ, φωνάξτε…Τα νούμερα της έρευνας μιλούν από μόνα τους: το 92% των συμμετεχόντων πιστεύει πως οι φωνές στο σεξ βοηθούν το σύντροφό τους να ανέβει ψυχολογικά, ενώ το 87% φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του!

 

All rights reserved by Envelop.gr