Σεξ «Εισβάλλοντας» στο ανδρικό μυαλό: πόσο συχνά σκέφτεται το σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας;
«Εισβάλλοντας» στο ανδρικό μυαλό: πόσο συχνά σκέφτεται το σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας;
man mind

Τι έχει στο μυαλό του; Νομίζετε ότι ο άνδρας σκέφτεται συνέχεια το σεξ; Πράγματι οι άνδρες έχουν στο μυαλό τους το σεξ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες….  


Σύμφωνα μάλιστα με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο, οι άνδρες σκέφτονται εξίσου με το σεξ, τόσο το φαγητό, όσο και τον ύπνο!

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο μέσος άνδρας σκέφτεται το σεξ, περισσότερο από τη μέση γυναίκα, αλλά πολύ λιγότερο από ότι πιστεύονταν μέχρι σήμερα. Για την ακρίβεια ο άνδρας σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον 80 φορές λιγότερο, από ότι θεωρούσαν μέχρι πρόσφατα οι ειδικοί.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά ευρήματα της μελέτης και το εξής: οι άνδρες σκέφτονται εξίσου το φαγητό αλλά και τον ύπνο. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι ο μέσος άνδρας σκέφτεται την ημέρα το σεξ: 19 φορές (περίπου κάθε ώρα εάν εξαιρέσουμε και ένα 5ωρο ύπνο). Το φαγητό το σκέφτεται ακόμη και χορτάτος, και κατά μέσο όρο 18 φορές την ημέρα, ενώ τον ύπνο, τον σκέφτεται από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι και 11 φορές τη μέρα.

Σε ότι αφορά στις γυναίκες, όπως προέκυψε από τη μελέτη,  σκέφτονται το σεξ 10 φορές τη μέρα, τον ύπνο 9 φορές και το φαγητό μόλις 5.

 

 

All rights reserved by Envelop.gr