Σεξ Γίνετε άγριοι στο κρεβάτι για….μεγαλύτερη ψυχολογική σταθερότητα!
Γίνετε άγριοι στο κρεβάτι για….μεγαλύτερη ψυχολογική σταθερότητα!
kink

Πείτε όχι στα ταμπού! Νέα έρευνα μας παροτρύνει να γίνουμε πιο άγριοι στο σεξ….και τα αποτελέσματα του άγριου σεξ κάνουν καλό στην ψυχολογία μας!


 

Όπως αποκαλύπτει πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, τα άτομα που κάνουν πιο άγριο σεξ έχουν υψηλότερες βαθμολογίες σε αρκετούς δείκτες ψυχικής υγείας, σε σύγκριση με άτομα που κρατούν τη φαντασία και την περιπέτεια έξω από τη σεξουαλική τους ζωή.

Τα αποτελέσματα της μελέτης που διεξήχθη σε 1000 άτομα, έδειξαν ότι όσοι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους στο σεξ, παρουσιάζουν καλύτερους δείκτες ψυχικής υγείας μιας και φαίνεται να είναι πιο εξωστρεφείς, λιγότερο νευρωτικοί και λιγότερο ευαίσθητη σε θέματα σχετικά με την απόρριψη. Ταυτόχρονα ένιωθαν μεγαλύτερη ευεξία και περισσότερη σιγουριά για τη σχέση και τον εαυτό τους.

Που οφείλεται αυτό; Οι επιστήμονες εξηγούν πως τα άτομα αυτά έχοντας δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό τους, αποδέχονται όχι μόνο τις επιθυμίες τους αλλά και τον εαυτό τους, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα στερεότυπα της κοινωνίας.

 

All rights reserved by Envelop.gr