Σεξ | Για Τη Γυναίκα
Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ;
having sex

Στα 28 τους χρόνια απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ οι γυναίκες, ενώ οι άντρες βρίσκονται στη σούπερ σεξουαλική ηλικία όταν φθάνουν τα 33, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση!

Περισσότερα...
 
Δεν απολαμβάνουν την πρώτη φορά στο κρεβάτι οι Έλληνες
sex in bed

Μόνο ένας στους τρεις Έλληνες απόλαυσε το σεξ την πρώτη φορά! Σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησε μεγάλη εταιρεία προφυλακτικών οι Έλληνες δεν είναι ικανοποιημένοι όταν βρίσκονται για πρώτη φορά με κάποιον/α στο κρεβάτι…

Περισσότερα...
 
Όχι πια σεξ….μόνο αυνανισμός για γυναίκες με πολλή τεστοστερόνη
sexy bed

Η πολλή τεστοστερόνη στον άνδρα συνεπάγεται περισσότερο και πιο συχνό σεξ. Αντίθετα, η πολλή τεστοστερόνη στη γυναίκα τελικά…«σκοτώνει» το σεξ. Κι όμως, νέα μελέτη αποδεικνύει ότι οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τους, έχουν μεγαλύτερη επιθυμία να αυνανίζονται και μικρότερη να κάνουν σεξ.

Περισσότερα...
 
Περισσότερο sex = αποτελεσματικότερη εργασία
couple-in-bed

Θέλετε να αποδίδετε καλύτερα στη δουλειά σας; Κάντε πολύ σεξ! Κι όμως νέα έρευνα αποδεικνύει ότι η ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο αποδοτικούς και πιο συνεργάσιμους στην εργασία τους.

Περισσότερα...
 
Ελεύθερο σεξ για…ελεύθερες γυναίκες
female-condom

Εάν νομίζετε ότι συνήθως οι άνδρες είναι αυτοί που επιλέγουν το σεξ χωρίς προφύλαξη, μία νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Κι όμως λοιπόν, οι ελεύθερες γυναίκες και μάλιστα σε συντριπτικό ποσοστό επιλέγουν να κάνουν ελεύθερα έρωτα!

Περισσότερα...
 
Πόσο καλό μας κάνει το σεξ;
sex

Πόσο καλό μας κάνει το σεξ; Πέραν της ερωτικής απόλαυσης και φυσικά της αναπαραγωγής και του οργασμού, το σεξ σύμφωνα με έρευνες μας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους, μειώνει το άγχος και προστατεύει από ιώσεις!

Περισσότερα...
 
Προφυλακτικό: ποια λάθη κάνουν οι περισσότεροι;
sex-20 Η σωστή χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που προλαμβάνει, αλλά κυρίως για θέματα υγείας. Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή υπερ – πληροφόρησης, έρευνες αποδεικνύουν ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 3

All rights reserved by Envelop.gr