Άρθρα | Για Τον Άνδρα
Η οικονομική κρίση αδυνατίζει τη μνήμη και μειώνει την ευστροφία των ανδρών!
images

Τα δεινά της κρίσης στην καθημερινότητά μας είναι ατελείωτα. Η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που επιφέρει σαφώς και επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας, κάτι που έχει αποδειχθεί σε αρκετές πρόσφατες μελέτες. Τώρα, νέα έρευνα αποδεικνύει πως η οικονομική και η επαγγελματική δυσχέρεια φθείρουν το μυαλό, κυρίως των αδρών.


 

Περισσότερα...
 
Προβλήματα σχέσεων στα δύο φύλα

couple

 

 

   Η οικονομική κρίση έχει μεγεθύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες στις σχέσεις τους. Πρώτα απ' όλα όμως, έχει κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσέγγιση του άλλου φύλου. 

Περισσότερα...
 
Παγωμένος ώμος

Frozen

 

 

   Ως παγωμένος ώμος, θεωρείται εκείνος ο ώμος ο οποίος έχει από μακρού πόνο και δυσκαμψία. Θεωρείται αγνώστου αιτιολογίας και συνήθως, μετά από ένα διάστημα 6-24 μηνών υπάρχει βελτίωση της παθολογικής καταστάσεως. Ακτινολογικά υπάρχει στένωση του μεσαρθρίου διαστήματος και παθολογοανατομία, πάχυνση του αρθρικού θύλακος, συμφύσεις και μείωση του αρθρικού υγρού.

Περισσότερα...
 
Η ρήξη μηνίσκου του γόνατος

torn-meniscus1

 

 

   Η ρήξη του μηνίσκου του γόνατος αποτελεί μία από τις συχνότερες αιτίες πόνου στο γόνατο. Οι μηνίσκοι (ο έσω και ο έξω) είναι δύο ινοχόνδρινοι μηνοειδείς σχηματισμοί που λειτουργούν σαν ''αμορτισέρ'' στο γόνατο, απορροφούν τους κραδασμούς, μειώνουν τις πιέσεις ,μεταφέρουν φορτία και προστατεύουν τις χόνδρινες αρθρικές επιφάνειες.

Περισσότερα...
 
Πρόωρη Εκσπερμάτιση

premature ejaculation

 

 

   Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άνδρας εκσπερματίζει πιο νωρίς από όσο ο ίδιος, ή η σύντροφος του θα ήθελε. Πιο συγκεκριμένα, εάν αυτό επαναλαμβάνεται συστηματικά και η εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα λίγο πριν τη διείσδυση του πέους ή αμέσως μετά, μπορεί να τεθεί η διάγνωση της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Περισσότερα...
 
Στυτική δυσλειτουργία

erectile dysfunction 

 

 

   Τα τελευταία 20 χρόνια άλλαξαν όλα στην στυτική δυσλειτουργία. Μάθαμε που οφείλεται, πόσο συχνή είναι, βρήκαμε διαγνωστικές εξετάσεις που εντοπίζουν το πρόβλημα. Σε ότι αφορά τις θεραπείες, από τις επεμβατικές θεραπείες των πεϊκών προθέσεων και των ενδοπεϊκών ενέσεων τη δεκαετία του '80, προχωρήσαμε στη μεγάλη επανάσταση με τα από του στόματος φάρμακα της στύσης. Πρόσφατα κάναμε ένα ακόμη μεγάλο τελευταίο βήμα με τα κρουστικά κύματα. Πρόκειται για την πρώτη θεραπεία που δεν αντιμετωπίζει μόνο το σύμπτωμα, αλλά θεραπεύει την αιτία του προβλήματος της στύσης, όταν υπάρχει αγγειακό πρόβλημα. 

Περισσότερα...
 
Τα μυστικά της καλής στύσης

erections 

 

 

   Για να ξεκινήσει η σεξουαλική λειτουργία στον άντρα, είναι απαραίτητο να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία. Συνήθως, η σεξουαλική επιθυμία του άντρα γίνεται αντιληπτή ως ορμή και συνοδεύεται από σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί.

Περισσότερα...
 
Οστεοπόρωση στους Άνδρες – Τεράστια απειλή για την ζωή των ανδρών
osteoporosis treatment_for_men_thb Γράφειο ο  Δρ Κων/νος Δρετάκης, Ορθοπαιδικός -Διευθυντής τμήματος Οστεοπόρωσης Metropolitan, Διδάκτωρ Παν/μίου Κρήτης

Περισσότερα...
 
ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ «ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΟΝΤΕΛΟ»
karkinos orxeis

Γράφει ο Δημοσθένης Σκάρλος, Παθολόγος – Ογκολόγος, Α.Ε. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Β’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan

 

Περισσότερα...
 
Οι αλυσίδες του DNA και ο αδύναμος κρίκος του
rsz dna_chain2-996x1024

Γράφει η Αικατερίνη Μαστρονικόλα – Αγαδάκου, Ειδική Παθολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της Ελληνικής Γηριατρικής Εταιρείας, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής Metropolitan  

 

  

Περισσότερα...
 
Παγκρεατίτιδα
koilia1

Γράφει ο Γιώργος Κατσώρας, Επιμελητής Γαστρεντερολογικής Κλινικής  Metropolitan


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 10

All rights reserved by Envelop.gr