Σεξ | Για Τον Άνδρα
50αρηδες φροντίστε το σώμα σας για να…είστε καλοί στο κρεβάτι!
boomer-couple-on-bed

Οι 50αρηδες που αρχίζουν δίαιτα και γυμναστική για να απαλλαγούν από το πάχος της μέσης ηλικίας, έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις στο σεξ σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Περισσότερα...
 
Βλέπετε πορνό; Κάνετε δυστυχισμένη τη σύντροφό σας…
wifehusbandporn

Άνδρες σταματήστε το πορνό, αν θέλετε να είναι χαρούμενη η σύντροφός σας! Γιατί; Δυστυχία και απογοήτευση: έτσι αισθάνεται μια γυναίκα όταν ο σύντροφός της βλέπει πορνό. Και αυτό γιατί πιστεύει ότι με αυτή τη «συνήθεια» ο άνδρας δείχνει ότι δεν την θέλει….

Περισσότερα...
 
Αντισύλληψη με χάπι και για…τον άνδρα!
couple-bed

Αντισυλληπτικό χάπι: αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τέτοια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιούν μόνο οι γυναίκες. Οι επιστημονικές εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία ενός αντισυλληπτικού χαπιού και για τους άνδρες!

Περισσότερα...
 
Αγκαλιαστείτε και….βελτιώστε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι!
hug Ακούγεται απίστευτο και όμως…η αγκαλιά μπορεί να κάνει έναν άνδρα καλύτερο στο κρεβάτι! Μάλιστα, η λεγόμενη «ορμόνη της αγκαλιάς» μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως εκείνα από φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία.

Περισσότερα...
 
Πόσο καλό μας κάνει το σεξ;
sex2

Πόσο καλό μας κάνει το σεξ; Πέραν της ερωτικής απόλαυσης και φυσικά της αναπαραγωγής και του οργασμού, το σεξ σύμφωνα με έρευνες μας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους, μειώνει το άγχος και προστατεύει από ιώσεις!

Περισσότερα...
 
Προφυλακτικό: ποια λάθη κάνουν οι περισσότεροι;
sex-20

Η σωστή χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που προλαμβάνει, αλλά κυρίως για θέματα υγείας. Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή υπερ – πληροφόρησης, έρευνες αποδεικνύουν ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 2

All rights reserved by Envelop.gr