Άρθρα | Για Τη Γυναίκα
Η απάντηση στη νέα οδηγία της αντικαρκινικής εταιρείας

 breast cancer_testing_d

Η νέα «οδηγία» της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ACS), η οποία δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην επιθεώρηση Journal of the American Medical Association, προκάλεσε ενός

Περισσότερα...
 
Γυναικεία ακράτεια ούρων

Female Urinary_Incontinence_acs

Τρεις στις δέκα γυναίκες εμφανίζουν ακράτεια (stress urinary incontinence), ένα σύμπτωμα που εκδηλώνεται όταν χάνεται ο έλεγχος της ουροδόχου κύστης. Η ακράτεια ούρων στις γυναίκες δεν σχετίζεται

Περισσότερα...
 
Η έγκυος και ο οδοντίατρος

pregnancy dental_care_cds_jhl

Ο στόχος της οδοντιατρικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών χωρίς αυτές να προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις για τη μητέρα ή το αναπτυσσόμενο μωρό.

Περισσότερα...
 
Κίνδυνος καρκίνου για τις γυναίκες από την καθιστική ζωή

cancer risk_for_women_of_sedentary_life

 

Ο υψηλότερος κίνδυνος ίσχυε ακόμα και όταν έλαβαν υπόψη τον ΔΜΣ, την φυσική δραστηριότητα και άλλους παράγοντες.

Περισσότερα...
 
Πώς να διατηρήσετε το στήθος σας νεανικό
how to_keep_your_breasts_young

Μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic Surgery Journal (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012), μελέτησε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.


Περισσότερα...
 
Ηλιοθεραπεία… εθιστική σαν το τσιγάρο!

 

sunbathing-t2

Η ηλιοθεραπεία εθίζει όπως η νικοτίνη… Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν Αμερικανοί επιστήμονες.


Περισσότερα...
 
Όταν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε...
insomnia can_damage

Μήπως στριφογυρίζατε στο κρεβάτι σας εχθές το βράδυ, μήπως μετρούσατε προβατάκια ή περάσατε την περισσότερη νύχτα κοιτώντας το ταβάνι; Δεν είσαστε οι μόνοι. Περίπου το 30% του πληθυσμού αντιμετωπίζει περιστασιακή ή μόνιμη δυσκολία στον ύπνο, δηλαδή είτε δυσκολεύεται να κοιμηθεί, είτε ξυπνά κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ξυπνά νωρίς το πρωί και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί.


Περισσότερα...
 
Απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες για τον δερματολόγο
dermatologist woman_patient

Το λούσιμο επιδεινώνει την τριχόπτωση; Το botox χαλάει το δέρμα; Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις ελιές; Απαντήσεις για όσα θα θέλαμε να μάθουμε από έναν δερματολόγο.


Περισσότερα...
 
Γυναίκα και καλοκαίρι: 4 απειλές για την υγεία
woman and_summer_vacations

Ποιοι είναι οι συχνότεροι παθογόνοι μικροβιακοί παράγοντες οι οποίοι μπορεί να δυσκολέψουν τη ζωή μιας γυναίκας και να χαλάσουν τη μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών;


Περισσότερα...
 
Ψηλά τακούνια: πότε δημιουργούν πρόβλημα
stiletto heels

Οι γόβες-στιλέτο είναι αναμφισβήτητα κολακευτικές για την εικόνα των ποδιών, όχι όμως και ιδανικές για την υγεία τους, αφού, αν φοριούνται καθημερινά, δημιουργούν προβλήματα, όπως φλεγμονές και πόνο κάτω από το πέλμα, κότσια, γαμψά δάχτυλα, ανατομικές ανωμαλίες, ακόμα και διαστρέμματα όταν υπάρχει αστάθεια κατά τη βάδιση.


 

Περισσότερα...
 
Όταν η βία ζει στο σπίτι...
domestic violence_bastards

Αυτό το άρθρο έχει ως σκοπό να δώσει μερικές βασικές πληροφορίες για την ενδο-οικογενειακή βία. Θεωρώ ότι η καλή πληροφόρηση μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου καθώς, επίσης, μπορεί να προσφέρει περισσότερες υπεύθυνες επιλογές σε εσένα ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 15

All rights reserved by Envelop.gr