Άρθρα | Για Τη Γυναίκα
Όταν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε...
insomnia can_damage

Μήπως στριφογυρίζατε στο κρεβάτι σας εχθές το βράδυ, μήπως μετρούσατε προβατάκια ή περάσατε την περισσότερη νύχτα κοιτώντας το ταβάνι; Δεν είσαστε οι μόνοι. Περίπου το 30% του πληθυσμού αντιμετωπίζει περιστασιακή ή μόνιμη δυσκολία στον ύπνο, δηλαδή είτε δυσκολεύεται να κοιμηθεί, είτε ξυπνά κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ξυπνά νωρίς το πρωί και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί.


Περισσότερα...
 
Απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες για τον δερματολόγο
dermatologist woman_patient

Το λούσιμο επιδεινώνει την τριχόπτωση; Το botox χαλάει το δέρμα; Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις ελιές; Απαντήσεις για όσα θα θέλαμε να μάθουμε από έναν δερματολόγο.


Περισσότερα...
 
Γυναίκα και καλοκαίρι: 4 απειλές για την υγεία
woman and_summer_vacations

Ποιοι είναι οι συχνότεροι παθογόνοι μικροβιακοί παράγοντες οι οποίοι μπορεί να δυσκολέψουν τη ζωή μιας γυναίκας και να χαλάσουν τη μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών;


Περισσότερα...
 
Ψηλά τακούνια: πότε δημιουργούν πρόβλημα
stiletto heels

Οι γόβες-στιλέτο είναι αναμφισβήτητα κολακευτικές για την εικόνα των ποδιών, όχι όμως και ιδανικές για την υγεία τους, αφού, αν φοριούνται καθημερινά, δημιουργούν προβλήματα, όπως φλεγμονές και πόνο κάτω από το πέλμα, κότσια, γαμψά δάχτυλα, ανατομικές ανωμαλίες, ακόμα και διαστρέμματα όταν υπάρχει αστάθεια κατά τη βάδιση.


 

Περισσότερα...
 
Όταν η βία ζει στο σπίτι...
domestic violence_bastards

Αυτό το άρθρο έχει ως σκοπό να δώσει μερικές βασικές πληροφορίες για την ενδο-οικογενειακή βία. Θεωρώ ότι η καλή πληροφόρηση μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου καθώς, επίσης, μπορεί να προσφέρει περισσότερες υπεύθυνες επιλογές σε εσένα ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.


Περισσότερα...
 
Φυσιολογική σύλληψη και εγκυμοσύνη μετά τα 40

pregnancy 40

 

 

   Η αλλαγή νοοτροπίας της κοινωνίας για τις γυναίκες που παντρεύονται σε μεγαλύτερες ηλικίες απ' αυτή που επικρατούσε πριν από 40 χρόνια, ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την γυναίκα όχι μόνο να εργάζεται, αλλά να κατακτά υψηλές θέσεις, οι επικρατούσες οικονομικές συνθήκες, αλλά και τα άλματα της ιατρικής οδηγούν πολλές γυναίκες που διανύουν

Περισσότερα...
 
PolyFiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

face lift_ing

 

 

   Η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου σε γυναίκες και άντρες, συνήθως μετά την ηλικία των 40. Μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι, η PolyFiber Lifting, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Περισσότερα...
 
Κίνδυνος πρόωρου τοκετού για εγκύους ακόμα και με δύο ποτά την εβδομάδα
pregnant-woman-wine

Ακόμα και 2 ποτά την εβδομάδα αρκούν για να προκαλέσουν κίνδυνο πρόωρης γέννας για εγκύους. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν Βρετανοί ερευνητές.


Περισσότερα...
 
Η ακράτεια μετά τον τοκετό

incontinence after_childbirth

 

 

   Είναι πλέον γνωστό τόσο στους Ειδικούς Ιατρούς αλλά και στο πλατύ κοινό πως οι μυς της πυέλου επηρεάζονται από την κύηση και τον τοκετό.

Περισσότερα...
 
Αίσθημα καύσου στα πέλματα

female soles

 

 

   Το κάψιμο στην περιοχή των πελμάτων είναι παθολογικό πρόβλημα που εντοπίζεται στο ένα ή στα δύο άκρα, είναι τοπικό ή επεκτείνεται, εμφανίζεται οξέως ή έχει χρόνιο χαρακτήρα.

Περισσότερα...
 
Λευκοπενία

leukopenia

 

 

   Τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος περιλαμβάνουν τα ουδετερόφιλα πολυμορφοπύρηνα, τα ηωσινόφιλα πολυμορφοπύρηνα, τα βασεόφιλα πολυμορφοπύρηνα, τα μονοπύρηνα ή μονοκύτταρα, τα λεμφοκύτταρα, τα πλασματοκύτταρα. Η παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων γίνεται από τον μυελό των οστών και από τα λεμφικά όργανα που

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 15

All rights reserved by Envelop.gr