Άρθρα | Για Τη Γυναίκα
Γυναικολογική Χειρουργική χωρίς τομές!

look

 

 

   Χειρουργικές επεμβάσεις μέσω του ομφαλού εφαρμόζονται πλέον στη χώρα μας αντιμετωπίζοντας σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα χωρίς τομές και πόνο.

Περισσότερα...
 
Θέλετε να κάψετε θερμίδες; Τρέξτε στο…. κρεβάτι!
sexy couple

Πόσο μας γυμνάζει το σεξ; Μπορεί κάνοντας κανείς κάτι τόσο…απολαυστικό να χάσει θερμίδες; Η απάντηση είναι θετική.


Περισσότερα...
 
Επώδυνη σεξουαλική επαφή (Δυσπαρευνία)

pain

 

Πονάω όταν κάνω έρωτα: Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο δυσπαρευνία;

 

   Είναι η επώδυνη σεξουαλική επαφή. Η γυναίκα, είτε όταν την εξετάζει ο γυναικολόγος είτε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, νιώθει λιγότερο ή περισσότερο δυνατούς πόνους, που μπορεί να εντοπιστούν στην είσοδο ή το βάθος του κόλπου.

Περισσότερα...
 
Ασκήσεις μυών για την ακράτεια

 exercises

 

 

   Είναι πλέον γνωστό τόσο στους Ειδικούς Ιατρούς αλλά και στο πλατύ κοινό, πως οι μυς της πυέλου επηρεάζονται από την κύηση και τον τοκετό. 

Περισσότερα...
 
Τι είναι το μασάζ του προσώπου

massage

 

 

   Το μασάζ του προσώπου είναι μια σειρά μεθοδικών πράξεων, βάσει διδαγμάτων της ανατομίας που έχουν σκοπό:

Περισσότερα...
 
Η έγκυος και ο οδοντίατρος

pregnancy

 

 

   Ο στόχος της οδοντιατρικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών χωρίς αυτές να προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις για τη μητέρα ή το αναπτυσσόμενο μωρό. Οποιαδήποτε εκτεταμένη θεραπεία θα πρέπει να αναβληθεί, όποτε είναι δυνατόν... 

Περισσότερα...
 
Κρυολιπόλυση

kryolyp

 

 

   Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και στηρίζεται σε έρευνες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ πάνω στην διαφορετική συμπεριφορά των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. 

Περισσότερα...
 
Κύστες ωοθηκών

ovarian

 

 

   Οι Ωοθήκες είναι ένα ζευγάρι οργάνων στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα. Βρίσκονται μέσα στην πύελο (λεκάνη) τοποθετημένες δεξιά και αριστερά από τη μήτρα.

Περισσότερα...
 
Φόβος, συστατικό του άγχους

stressed

 

 

   Ξεκινώντας πρέπει να διακρίνουμε τον φόβο από το άγχος. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα, όπως η χαρά, η λύπη κλπ. Το άγχος είναι μία κατάσταση όπου το μυαλό μας βρίσκεται το ίδιο, και θέτει τον οργανισμό μας, σε μία κατάσταση 'συναγερμού' και ετοιμότητας αντίδρασης, σε οτιδήποτε αυτό θεωρεί ως απειλή.

Περισσότερα...
 
Χειρουργείο παχυσαρκίας

obesity 

 

 

   Το βαριατρικό χειρουργείο αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια μια δραστική λύση στην παχυσαρκία βαριάς μορφής. Οι επεμβάσεις χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες με βάση την ικανότητα πρόσληψης τροφής και απορρόφησης θρεπτικών συστατικών.

Περισσότερα...
 
Το παραπάνω βάρος προκαλεί προβλήματα ακοής
WOMAN HEARING

Τα περιττά κιλά και η μεγάλη περίμετρος μέσης μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα ακοής στις γυναίκες. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν Αμερικανοί επιστήμονες.


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 15

All rights reserved by Envelop.gr